Ózdi Városi Televízió

 

Elérhetőségeink

Ózdi Városi Televízió

Cím: 3600 Ózd Brassói út 2.
Telefon: 48/572-114
Fax: 48/472-347
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.
Web: www.ovtv.eu
Ügyvezető: Bukovinszky Zsolt

logo 2018

letölthető ÓVTV logók (.zip)

Tarifatáblázat 2020

 Név: Beosztás: E-mail:
Bukovinszky Zsolt  Bukovinszky Zsolt ügyvezető-főszerkesztő ugyvezeto@omekozd.hu

1990-ben voltam először képernyőn, egy heti magazinműsort vezettem a Kecskeméti Televízióban. Abban az évben szereztem meg pedagógus diplomámat is. Mivel gyermekkoromtól arra készültem, hogy televíziós legyek, nem tudtam ellenállni, három év után otthagytam a katedrát és főállású tévés lettem. Közben többször, több helyen rádióztam is. A Magyar Rádió szolnoki és szegedi szerkesztőségének voltam külsős munkatársa. Dolgoztam a Gong Rádióban és a Sirius Rádióban is, Kecskemét televíziójának műsoraihoz 15 évig adtam ötleteimet, arcomat és a hangomat, végigjártam a szamárlétrát: híradóztam, politikai műsorokat vezettem, de volt lakáskultúrával, egészségüggyel foglalkozó magazinom és élő interaktív műsorom is. Szinte minden műfajt kipróbálhattam itt. Öt éven át irányítottam is a hírös város televízióját, igazgató-főszerkesztőként. A munka mellett további két diplomát is szereztem, így kommunikációs szakember, valamint protokoll szaktanácsadó és rendezvényszervező is vagyok. 2009-től dolgozom ügyvezető-főszerkesztőként az Ózdi Városi Televízióban, ahol ugyancsak részt veszek a napi műsorkészítésben. Nemcsak a munkám, az életem is a televízió.


Dobi Laura Janka  Dobi Laura Janka szerkesztő, műsorvezető dobilaurajanka@omekozd.hu

Ózdon születtem és itt is élek. Tanulmányaimat a Vasvár Úti Általános Iskolában és a József Attila Gimnáziumban végeztem. Évekig táncoltam, részt vettem egy színházi darabban, és szalagavatók, ballagások házigazdájaként is tevékenykedtem, így a színpadi világ nagyon közel áll hozzám. 2020-ban érettségiztem, majd első munkahelyemül az ÓMÉK-Ózdi Városi Televíziót választottam. A fotózás az egyik kedvenc elfoglaltságom. Mindig érdekelt a média világa, így szerettem volna magam kipróbálni szerkesztőként. Jelenleg a Szem/szög című magazin műsorvezetőjeként is tevékenykedem.


Juhász Péter  Juhász Péter operatőr-vágó juhaszpeter@omekozd.hu

2012-ben kerültem az Ózdi Városi Televízióhoz. Korábban foglalkoztam videók vágásával, így elsősorban ebben a munkakörben kezdtem el itt dolgozni. Később sajátítottam el a kollégák segítségével az operatőri és az egyéb technika feladatokat, vagyis a televíziózás háttérmunkálatait, amit máshol is kamatoztathattam. Mi (vagyis a technikai személyzet) ritkán szereplünk a kamerák előtt, a feladatunk elsősorban a másik oldalon állni és biztosítani, hogy a nézőkhöz eljusson az adás minden nap.


Kriskovics Tamás  Kriskovics Tamás operatőr Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Mészáros Varga Judit  Mészáros-Varga Judit gyártásvezető Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Az ÓMI Zenés Színház tagjaként ismerhetnek leginkább az ózdiak. Tanulmányaimat a középiskolával bezárólag Ózdon végeztem, majd Cegléden folytattam, ahol színész szakon végeztem. 2018-ban csatlakoztam az Ózdi Városi Televízió csapatához, mint gyártásvezető. Feladatom elsősorban a szerkesztők, a vágók és az operatőrök munkájának koordinálása és összehangolása, valamint a munkafolyamat gördülékenységéért is én vagyok a felelős. Foglalkozom még többek között a beosztások elkészítésével, a szabadságok megtervezésével, valamint az adássugárzási nyilvántartások vezetésével is.


Mihály Bence  Mihály Bence szerkesztő, műsorvezető mihalybence@omekozd.hu

Az egri Eszterházy Károly Egyetemen végeztem kommunikátor asszisztens szakon. Már az egri évek alatt bekapcsolódtam a média világába, és a Líceumi Paletta nevű egyetemi lapnál önkéntes újságíróként dolgoztam. Tanulmányaim befejezése után egyből Ózd felé vettem az irányt, hisz szeretnék itt letelepedni, így remek lehetőség volt számomra ez a munka. Főleg a sporttal kapcsolatos témák állnak hozzám közel, ám folyamatosan próbálom szélesíteni a látókörömet.


Rási Zoltán  Rási Zoltán operatőr-vágó rasizoltan@omekozd.hu

1969-ben születtem, két éves koromtól élek Ózdon. Érettségi után telefonhálózat szerelőként az Ózdi Kohászati Üzemeknél dolgoztam 8 évet, amíg meg nem szűnt. Két évig a Salakfeldolgozó Kft-nél, majd tíz évig a Safegard Medical Kft-nél dolgoztam VÁM-szabadterületi rendészetvezetőként. A fotózás, az optika és a képi megjelenítés minden formája már kisgyermek koromtól érdekelt, így amikor adódott egy lehetőség az Ózdi Városi Televíziónál, kipróbáltam magam. 2004-től külsősként, majd 2007-től főállásban dolgozom a televíziónál operatőrként, ez idő alatt megtanultam a lineáris és a digitális editálást is. Mostanáig az Ózdi VTV mellett több megyei és országos televíziónál is volt lehetőségem dolgozni operatőr-vágóként. A zene, kultúra, helytörténet és a portré műfajt kedvelem leginkább, büszke vagyok, hogy az EmberMesék című sorozat eddigi összes részében dolgozhattam.


Rejtő Hanna Rejtő Hanna szerkesztő, műsorvezető Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Tanulmányaim során mindig a média világa állt a középpontban. A miskolci Lévay József Református Gimnázium és Diákotthonban kommunikáció- és médiaismeret tagozaton érettségiztem. Ezt követően 2017-ben sikeresen felvételiztem az egri Eszterházy Károly Egyetem Képalkotás (mozgóképkultúra és média) szakára. A diplomám megszerzése után kerültem az Ózdi Városi Televízió csapatába. Itt jelenleg szerkesztő-riporterként dolgozok.


szurdok krisztina Szurdok Krisztina

szerkesztő, műsorvezető

Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Ózdon születtem, és tanulmányaim egy részét is itt folytattam. 2001-ben felvételt nyertem a Szent István Egyetem Jászberényi Főiskolai Karára, ahol könyvtár-művelődésszervező szakon végeztem 2005-ben. A főiskola elvégzése után egy újpesti általános iskolában helyezkedtem el, mint könyvtáros és programszervező. Munkámat nagyban színesítette, hogy a könyvtárosi feladataimon túl iskolai programok, versenyek, író-olvasó találkozók szervezésével és lebonyolításával is foglalkozhattam. 2019-ben költöztem vissza Ózdra. Szabadidőmet, ha tehetem, a természetben töltöm, szívesen kirándulok. Szeretem a filmeket és egy saját blogot is vezetek, nemrég pedig néhány írásom is megjelent. Az Ózdi Városi Televíziónál ez év januárjától dolgozom, ahol bízom benne, hogy eddigi tapasztalataimat jól tudom majd kamatoztatni.


Tóth Alexandra  Tóth Alexandra

szerkesztő, műsorvezető Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Ózdon születtem, itt is végeztem tanulmányaimat, de a szomszéd településen: Arlóban nőttem fel. Kereskedő családból származom, talán emiatt is vonzódtam a vendéglátás világához, hiszen a szakközépiskola elvégzése után rögtön ilyen területen helyezkedtem el. Több, mint tíz éve igyekszem erősíteni az Ózdi Városi Televízió lelkes csapatát. Hírolvasóként kezdtem, később a marketing is szerepet kapott a munkámban, ma már aktívan részt veszek naponta jelentkező hírműsorunk szerkesztésében is. Kapcsolatokat építek, közösségi rendezvényeket szervezek. Szeretek sportolni. Érdekelnek a saját testsúlyos edzésformák. Pár éve futok és nem állok meg.


Vincze Gábor  Vincze Gábor operatőr-vágó ovtvinfo@omekozd.hu

Vincze György  Vincze György képújság- és honlapszerkesztő ovtvinfo@omekozd.hu

Ózdon születtem. A Vasvár Úti Általános Iskola elvégzése után, az egri Wigner Jenő Műszaki, Informatikai Középiskola, Szakiskola és Kollégiumban érettségiztem, majd szintén az egri Szent Lőrinc Vendéglátó és Idegenforgalmi Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumban szereztem vendéglátó technikus, majd vendéglátó menedzser képesítést. A fővárosban vállaltam munkát, ezt követően kerültem az Ózdi Városi Televízióhoz. 2014-ben közfoglalkoztatottként sikerült elhelyezkednem a cégnél, és főként a Képújság szerkesztése volt a feladatom. Egy évvel később főállású munkatárs lettem, így a feladatköröm is bővült. Jelenleg városunk honlapját (ozd.hu) és a televízió weboldalát (ovtv.eu) szerkesztem, valamint az Ózdi Krónika – 168 óra című heti magazint vágom. Napi munkámhoz tartozik az adáslebonyolítás is.


Keresés

Ózdi Művelődési és Kommunikációs Nonprofit Kft.ÓVTV online adás

Az ÓVTV heti műsora

2021. 11. 29.

18:25 Sztárportré
19:00 Ózdi Krónika
19:30 Embermesék
20:10 Ózdi Krónika ism.

2021. 11. 30.

18:25 Embermesék ism.
19:00 Ózdi Krónika
19:30 Kaleidoszkóp
20:10 Ózdi Krónika ism.

2021. 12. 01.

18:25 Kaleidoszkóp ism.
19:00 Ózdi Krónika
19:30 Turnébusz
20:30 Ózdi Krónika ism.

2021. 12. 02.

18:00 Turnébusz ism.
19:00 Ózdi Krónika
19:30 Harangszó
20:10 Ózdi Krónika ism.

2021. 12. 03.

18:25 Harangszó ism.
19:00 Ózdi Krónika
19:30 Lépés nélkül járni ism.
20:10 Ózdi Krónika ism.

2021. 12. 04.

18:25 Léps nélkül járni ism.
19:00 Ózdi Krónika - 168 óra
19:30 Kaleidoszkóp ism.
20:00 Harangszó ism.

2021. 12. 05.

18:25 Kvantum
19:00 Ózdi Krónika - 168 óra
19:30 Embermesék ism.

Kisfilmek

Az ÓVTV médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.
Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság

Közös értékeink

Közös Értékeink

facebook